Kinderfeestje

Wilt u wel eens wat anders, dan bestaat de mogelijkheid uw kinderfeestje van uw zoon of dochter bij ons op de boerderij te houden. Wij nemen u graag het een en ander uit handen.
U word samen met de kinderen ontvangen in onze gezellige ontvangstruimte. Voor de kinderen is er ranja met een plakje  cake die we samen gaan versieren. En voor de begeleiders hebben we koffie en thee.
We hebben verschillende mogelijkheden; voor de allerkleinste hebben we een leuk verhaal en aansluitend de rondleiding langs alle dieren. Waarbij ze ook zelf de handen uit de mouwen mogen steken! En de kids gaan  op de stal een mooie dame uitzoeken die ze mogen gaan natekenen.
Als de kinderen al wat ouder zijn en kunnen lezen en  schrijven. Dan kunt u ook kiezen voor de educatieve rondleiding “koeienloeren”. De kinderen gaan dan via een ronde langs onze koeien, waar ze allerlei vragen moeten beantwoorden. Overal hangen ook informatie borden. Na afloop krijgen de kinderen een echt “boerderijbewijs”.
De kosten hiervan zijn standaard 75,- per feestje met een max van 8 kinderen. En is geschikt voor alle leeftijden daar passen wij het programma op a.

Hierin zit dan* versieren van een cakje *Onbeperkt Ranja en koffie/thee voor begeleiders *snoepje tussen door *eigen boeren/boerinnen diploma *zelf een schilderij maken op canvas ligt aan de leeftijd of tekening *een kleinigheidje bij vertrek

U bent vrij om extra spullen mee te nemen van huis.
U kunt het programma ook afsluiten of beginnen met broodjes knakworst. De kosten hiervoor zijn €2,- per persoon. Voor 0.50 cent is er de mogelijkheid dat er een raket of een fruitijsje erbij zit.
Dit kinderfeestje is mogelijk tot een groep van 8. Een kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur  zonder eten is dit 130 minuten. Voor informatie en boekingen, kunt u contact opnemen met ons.