Kinderfeestje

Wilt u wel eens wat anders, dan bestaat de mogelijkheid uw kinderfeestje van uw zoon of dochter bij ons op de boerderij te houden. Wij nemen u graag het een en ander uit handen.
U word samen met de kinderen ontvangen in onze gezellige ontvangstruimte met koffie en cake. Voor de kinderen is er natuurlijk ranja met een plak cake.
We hebben verschillende mogelijkheden; voor de allerkleinste hebben we een leuk verhaal en aansluitend de rondleiding langs alle dieren. Waarbij ze ook zelf de handen uit de mouwen mogen steken!
Als de kinderen al wat ouder zijn, en kunnen lezen en schrijven, dan kunt u ook kiezen voor de educatieve rondleiding “koeienloeren”. De kinderen gaan dan via een ronde langs onze koeien, waar ze allerlei vragen moeten beantwoorden. Overal hangen ook informatie borden. Na afloop krijgen de kinderen een echt “boerderijbewijs”.
Alle 2 programma’s zullen ongeveer 2 uur in beslag nemen de kosten hiervan zijn €6,00 per persoon en is inclusief onbeperkt ranja, een lekker ijsje en een kleinigheidje bij het vertrekken. U bent vrij om extra spullen mee te nemen van huis.
U kunt het programma ook afsluiten of beginnen met broodjes knakworst. De kosten hiervoor zijn €3,- per persoon.
Verjaardag is mogelijk vanaf 6 personen. Voor informatie en boekingen, kunt u contact opnemen met ons.