Wij doen mee met de Dutch Agri Food Week & het Nationaal Schoolontbijt!

De Dutch Agri Food Week is van 5 t/m 16 oktober 2018.
Tijdens de Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding. Wij zullen hier zelf een school of instantie voor uitnodigen om ons bedrijf te bezoeken.

Het Nationaal Schoolontbijt is van 6 t/m 9 november.
Het Nationaal Schoolontbijt is al meer dan 15 jaar het grootste educatieve ontbijtevenement van Nederland. Elk jaar maken we van gezond ontbijten een feestje in het hele land, een week lang. Bij de vorige editie gingen zo’n 560.000 basisschoolkinderen samen op school ontbijten met o.a. brood, divers beleg, yoghurt, kaas en melk in het ontbijtpakket.